Sportnav Veenstraat 30, 7511AS, Enschede 06 - 50 257 694 contact@sportnav.nl https://sportnav.nl/_db/style/logo.png

Carlo Kastermans

Op jeugdige leeftijd in de begin jaren tachtig wist ik het al, ik wilde werken in de sport. Welke sport maakte me op dat moment niet uit. Dus niet de focus op slechts één sport, ook niet voor mezelf en dat bleek...

Nu, jaren later, heb ik meerdere sporten in mijn bagage. Ook sporten die tegenstrijdig lijken aan elkaar zoals voetbal en dans. Al snel merkte ik dat deze elkaar juist versterkten, daar waar je anders zou verwachten.

Lees verder...

Giving direction

Richting geven aan fitness & voetbal!


Wat je ook doet in de sport, er is altijd een route. Een route die je volgt om verder te komen. Daar ligt mijn passie en vandaar de naam met afkorting SportNav (igation).

Een route moet leiden naar beter, mooier, uitdagender, innovatiever, efficienter en leuker. Een afgeronde sportopleiding, i.c.m. 30+ jaar vergaarde kennis en ervaring in fitness, voetbal en management, deel ik graag met andere sportgekken. Samen op weg naar beter.

Waarom Sportnav:

Met 30+ jaar praktijkervaring heb ik alles voorbij zien komen. Daarnaast ook veel seminars, lezingen en presentaties bijgewoond. Weinig van dit alles vertelde iets nieuws of kwamen met nieuwe bruikbare ideeen. Logisch, want bij hen was de praktische werkvloer een gemis.

Sportnav kent geen "targets". Sportnav kan gesprekken een nieuwe wending geven. Het helpt een ondernemer "breder" te kijken naar nieuwe mogelijkheden. De kosten van zo'n eerste wending......een goede bak koffie!  

 

Neem contact op!