Sportnav Veenstraat 30, 7511AS, Enschede 06 - 50 257 694 contact@sportnav.nl https://sportnav.nl/_db/style/logo.png

Train je trainers en scoor!

Train je trainers en scoor!

Train de Trainer en je krijgt plezier, loyaliteit en uiteindelijk succes!

Trainers zijn direct verantwoordelijk voor de beleving van de club en haar leden. Zij hebben een zware taak. Hele groepen spelers verwachten van hen wekelijks leuke, uitdagende en leerzame trainingen. Is dat terecht? Natuurlijk! Is dat eenvoudig? Nee! Met een Train de Trainer traject krijgen trainers handvatten om er echt een voetbalfeest van te maken. 


De (voetbal) maatschappij en de innovaties staan niet stil. Daarnaast vergt het trainerschap meer dan bijvoorbeeld 20 jaar geleden. Daar horen dus ook trainers bij die doorontwikkelen en open staan voor verbeteringen. Sportnav helpt die trainer met praktische en tastbare tips, tricks en hulpmiddelen waar uiteindelijk de spelers, de trainer en de club van profiteert.

Uiteraard hoort hier beleid bij. Eeen duidelijke weg die je als club inslaat om je leden beter te bedienen. Leden consumeren steeds meer en verwachten kwaliteit. Clubs daarentegen hebben moeite om kader te vinden die dat kan bieden. Hoe los je dat op? Ook daar zijn tal van mogelijkheden. Mogelijkheden die passend zijn voor jouw club, aangezien je altijd te maken hebt met omgevingsfactoren en club-eigen culturen. Ook hierin kan Sportnav assisteren. Samen naar een oplossing.

 


Voetbal in beweging