Sportnav Veenstraat 30, 7511AS, Enschede 06 - 50 257 694 contact@sportnav.nl https://sportnav.nl/_db/style/logo.png

Voetbal Technische Ontwikkeling

Voetbal Technische Ontwikkeling

Complete voetbalopleiding met doorlopende leerlijn voor de jeugd van O6 t/m O19.

VTON (partner van o.a. FC Twente), Voetbalonderwijs van O6 tot en met O19 in je broekzak!


We vinden passend onderwijs voor onze kinderen heel normaal. We verwachten van docenten dat zij de juiste en passende lessof aanbieden zodat het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Hoe is dat in het het voetbal?

Daarom zijn VTON trainingen een combinatie van techniek en spel. Door de combinatie van deze twee krijgt de speler een optimale "leerlijn" aangeboden die leeftijdsspecifiek is. Alle facetten van het voetbal passeren de revue voordat hij/zij fysiek in de fase komt van het volledig toepassen in de wedstrijden.

Meer informatie vind je ook nog op www.vton.nl 

FC Twente en VTON zijn partners die geloven in een gezamenlijke aanpak van deze methodiek in de regio. Samen gaan we clubs en trainers ondersteunen middels het Regioplan om de training en opleiding van jeugdspelers te optimaliseren. 

Sportnav komt geheel vrijblijvend en gratis een presentatie bij u op de club geven. Roep het bestuur en het technisch kader bijeen, zorg voor een lekkere bak koffie en wij komen u alles uitleggen over de VTON methodiek. 300 verenigingen, 8000 trainers en 75.000 voetballers gingen u al voor.


Voetbal in beweging